×

Fout

[OSYouTube] Alledia framework not found

Bestaande leden

Bestaande leden kunnen de nodige club informatie voor seizoen 2018-19 vinden via DEZE link.

Net zoals vorig seizoen gebeuren de inschrijvingen online via de website van de KBIJF (inloggen met uw login via myrbihf.be).

  • Hier kan u uw medische fiche downloaden waarmee u langs de huisarts gaat voor de medische controle. Eenmaal dit document volledig is ingevuld en ook door u (of ouder) gehandtekend, zendt u dit naar het clubsecretariaat (adres onderaan).

    Hou er ook rekening mee dat uw foto regelmatig vernieuwd dient te worden (om de twee seizoenen). Ook dit kan u via de myrbihf.be link.

  • Indien uw adres en/of persoonlijke gegevens zijn gewijzigd, gelieve deze dan ook aan te passen in uw profiel.

  • Indien u uw login vergeten bent of het niet lukt via de KBIJF-website in te schrijven, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg voor alle zekerheid een digitale pasfoto mee in JPG-formaat als bijlage. 

  • Officials en vrijwilligers dienen het medisch document enkel te ondertekenen. Een medische keuring is voor hen NIET verreist.

  • Niet-Belgisch spelers dienen extra documenten in te vullen en nemen best contact op met het secretariaat.

TIP: Voeg bij uw inschrijvingsdocument tevens het sportclubdocument van uw ziekenfonds. Dan wordt dit asap door de club afgestempeld en terugbezorgd zodat u bij uw ziekenfonds uw terugbetaling van sportclublidmaatschap kan innen (bedrag afhankelijk van uw ziekenfonds).

Scecretariaat Antwerp Phantoms
Sgt. De Bruynestr. 36
2140 Borgerhout

+32 478 184 697