Nieuwe schaatsbaan voor Deurne

Beste leden, ouders en symphatisanten,
Het goede, lang verwachte nieuws is vandaag bevestigd:

Nieuwe schaatsbaan voor Deurne

Het open sport- en recreatiepark Groot Schijn in Deurne krijgt een nieuwe ijsbaan.
De stad Antwerpen gaat op zoek naar een geschikte kandidaat voor de bouw en de uitbating.
Samen met het nieuwe zwemcomplex Sportoase Groot Schijn vormt de nieuwe schaatsbaan het sluitstuk van de sportfabriek in Park Groot Schijn. Een duurzame, hedendaagse en kwalitatieve nieuwe schaatsinfrastructuur moet ervoor zorgen dat de sportverenigingen en -clubs zich maximaal kunnen ontplooien.

De toekomst van de Phantoms en AKR voor 35 jaar gewaarborgd

De werking van de huidige clubs wordt gegarandeerd door een verplicht minimum aan betaalbare cluburen en de uitbreiding van de totale bruikbare ijsoppervlakte. De schaatsbaan zal ideaal zijn om ijshockey en kunstschaatsen te beoefenen.
De nodige ondersteunende ruimten zoals kleedkamers, sanitair en bergruimte zullen worden voorzien. Alles zal voldoen aan de normen en eisen van de specifieke sportfederaties.

Er wordt bovendien rekening gehouden met scholen en individuele bezoekers, zodat elke Antwerpenaar de mogelijkheid zal hebben om te schaatsen.”
Ik wil dan ook uit naam van onze volledige club, alle betrokkenen van Stad Antwerpen en district Deurne, de sportdienst en in het bijzonder onze Schepen voor sport Dhr. Ludo Van Campenhout hartelijk bedanken.

Jan Pasmans.
Voorzitter Antwerp Phantoms  

Bekijk via onderstaande link nog een keuke video over onze club en schaatsbaan:
https://www.facebook.com/1698481270375155/videos/254883481884440/