×

Fout

[OSYouTube] Alledia framework not found

Opleiding bench-official

Op vraag van heel wat clubs heeft de RBIHF het initiatief genomen om ook de opleiding Bench-official te voorzien van verschillende niveaus welke rechtstreeks gelinkt zijn aan de verschillende competities.

Omdat elke club jaarlijks nieuwe vrijwilligers inzet als official scorer starten wij met een opleiding BENCH-OFFICIAL L1. Deze opleiding richt zich naar de official scorers voor alle jeugd wedstrijden.
Tijdens deze cursus zullen de deelnemers een overzicht krijgen van de voornaamste procedures, en een beter idee krijgen van wat er van hen verwacht wordt en wat zij van anderen mogen verwachten.

Als Bench-official ben je een deel van het wedstrijd-official team en is het van belang een goed zicht te hebben op de verschillende taken, ook het gebruik van e-sheet zal in deze opleiding aan bod komen. Na het beëindigen van de cursus zullen de deelnemers onmiddellijk een getuigschrift L1 bekomen.

Deze eerste cursus gaat door op Zaterdag 25 Augustus te Leuven:
09.00 – 12.00 Nederlands
13.00 – 16.00 Franstalig

Inschrijven doe je via deze website (certification) of per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.