×

Fout

[OSYouTube] Alledia framework not found

REF opleiding - RBIHF

Onderstaande artikkel over genomen van de website https://www.rbihf.be/
B
ij interesse zeker ook onze eigen ref veantwoordelijke op de hoogte brengen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij aanvang van het seizoen voorziet de RBIHF-Scheidsrechters groep een opfrissingscursus voor alle jeugdscheidsrechters met een Level 1 en/of Level 2 scheidsrechters licentie.

Deelnamen aan deze opfrissingscursus is minimaal om de 2 seizoenen een verplichting om je scheidsrechters licentie te behouden. Gezien dit seizoen een update is doorgevoerd aan het reglementenboek is deelname aangewezen.

De opfrissingcursus is extra interessant gemaakt doordat vooraf aan de theoretische sessie een ijssessie is voorzien. Hier zullen RBIHF-scheidsrechters en instructeurs de deelnemers ondersteunen bij verschillende praktijkgericht oefeningen op het ijs.

Tijdens de theoretische sessie nadien zullen de bestaande procedures, competitie opzet en reglementering en de aangepaste regels verder toegelicht worden.

Deze cursus gaat door op ZATERDAG 25 AUGUSTUS 2018 in Leuven
09.00-14.00 Engels (Nederlands/ Frans)

Inschrijven kan via de website https://www.rbihf.be/ (certification) ofwel per email met vermelding van je licentie nummer, naam, voornaam en club naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.