Sportimex, invoerder CCM als nieuwe partner

Antwerp Phantoms gaat samenwerken met Sportimex als leverancier van ijshockeymateriaal voor de club en als materiaalsponsor voor het BeNeLiga-team. Sportimex Benelux B.V., opgericht in 1993, is importeur en groothandel van verschillende toonaangevende sportmerken en verkoopt en levert veldhockey- en ijshockeyproducten, schaatsen en skates aan dealers in de Benelux. Bijgevolg zal het Eliteteam van Antwerp Phantoms seizoen 2018-2019 aantreden in CCM-uitrusting.

De samenwerking tussen Sportimex en Antwerp Phantoms kwam reeds eind seizoen 2017-2018 tot stand voor de 6de Indoor Pond Hockey Classic, het grote ijshockeytoernooi (36 teams, 7 landen, 298 wedstrijden) dat Phantoms traditiegetrouw organiseert om het seizoen sportief en ludiek af te sluiten. Phantoms verdediger Sean McCann-Coppens speelde in de Belgische kleuren op het WK in Tilburg reeds met CCM-schaatsen. Sportimex levert tevens kledingaccessoires voor het U12-team dat voor de 6de keer deelneemt aan de EuroChem Cup in Novomoskovsk, Rusland (25-30 mei).

Afgelopen maandag 14 mei, tekenden de BeNeLiga-spelers present bij Sportimex voor een pas- en infosessie inzake het CCM-materiaal. Bovendien zullen alle clubleden genieten van deze samenwerking dankzij verschillende voordelen en acties.

Sportimex/CCM gelooft in het ‘Antwerp Phantoms’-verhaal en de richting die de club uitgaat: investeren in eigen jeugdopleiding, deelname in de BeNeLiga en de nieuwe ijsbaan die voor 2020 wordt gepland.
Een mooie toekomst samen dus.

2018 ccm deal vs. antwerp phantoms