×

Fout

[OSYouTube] Alledia framework not found

Wijnverkoop 2017

Beste leden en sympathisanten, Dit jaar schuiven de Antwerp Phantoms mee aan jullie feesttafel! We besloten namelijk een grote wijnverkoop te organiseren tijdens de eindejaarsperiode ten voordele van onze club. Iedereen gaat in de feestperiode sowieso op zoek naar een lekkere wijntje. Wel, onze wijnen zullen niet misstaan op uw feesttafel! 

We sloegen de handen in elkaar met een wijnspeciaalzaak om met kennis van zaken onze wijnen te selecteren. De kwaliteit is dus verzekerd! We kozen voor 1 Italiaanse Spumante, 1 Cava, 3 witte, 1 rosé en 3 rode wijnen. Bij de wijnselectie opteerden we voor wijnen uit verschillende landen, gemaakt van verschillende druiven en in verschillende prijsklasses. Zo is er voor elk wat wils! Drink je zelf geen wijn? Geen probleem, want je kan zeker en vast iemand plezieren met één van onze heerlijke flesjes! Bij aankoop van een volledig karton van 6 flessen geniet u een korting van 3 € per karton!

wijnverkoop 2017

Dankzij jouw bijdrage aan onze wijnactie kunnen we investeren in onze jeugd zodat de toekomst van onze eerste ploeg verzekerd is!
Dit kost allemaal veel centjes en jullie aankoop zal ons weer wat helpen! Zeg nu zelf wat is er beter dan een lekker wijntje drinken met (ijshockey)vrienden en familie wetende dat je daar je favoriete club mee helpt groeien!

"One team - one dream !"
We rekenen alvast op jullie steun!