BEDANKT !

Voilà...
Het seizoen 2016/2017 zit er na de smakelijke BBQ van afgelopen weekend weeral op. Enkel onze U12 treden nog in actie door deelname (voor de 5de keer reeds) aan de EuroChem Cup eind mei in het Russische Novomoskovsk (later meer daarover).
We blikken terug op een gunstig jaar met opnieuw een Belgische titel (proficiat DIV3!), een boost in ledenaantallen (record van 241!), een groei van ons sledge hockeyteam, een super 5de editie van de Indoor Pond Hockey Classic met 36 teams uit 7 landen en last but not least, veelbelovend nieuws inzake een nieuwe ijsbaan.

 
Graag wenst het clubbestuur & management iedereen hartelijk te bedanken voor de betrokkenheid bij onze club, in het bijzonder uiteraard alle vrijwilligers, spelers en hun ouders, coaches, teammanagers, bench officials, clubscheidsrechters, het feestcomité, de clubhouse crew, het team van de publieke schaatsbeurten en het ijsbaanpersoneel van de Stad.
Wij wensen iedereen dan ook een deugddoende zomer. Blijf ook tijdens het off-ice season onze communicatiekanalen volgen voor de droogtrainingen. Begin juni worden de inschrijvingsdocumenten voor volgend seizoen rondgestuurd via e-mail.

Wij werken ondertussen achter de schermen verder om het nieuwe seizoen voor jullie voor te bereiden.

Hierna een beknopt overzichtje van de sportieve prestaties.
ELITE
BvB: 4/4
BeNeLiga: Pool A 6/7

LAGERE REEKSEN
DIV1: 10/11
DIV3: BELGISCH KAMPIOEN 1/11
DIV REC: Geen ranking
 
JEUGDREEKSEN
U19: 4/9
U16: 4/9
U14: 6/10
U12: Geen ranking
U8/10: Geen ranking
 
NATIONALE SELECTIES
Dames: Cato Boon
Heren: Ben Vanden Bogaert & goalie Arthur Legrand
U20: Axl Kila & goalie Bruce Hallewaert
U18: Tex Claessens & Lennert Van Sande