Zoektocht nieuw coaching duo

Antwerp Phantoms stopt samenwerking met huidige coaching duo van het Eliteteam.

Voor seizoen 2017/2018 gaat ijshockeyclub Antwerp Phantoms op zoek naar een nieuw coaching duo voor het eliteteam van de club dat uitkomt in de BeNeLiga. De samenwerking met de huidige coaching tandem Jan Van Beveren en Domin Van De Locht wordt bijgevolg stopgezet.

Antwerp Phantoms bedankt beide coaches voor de jarenlange inzet achter de spelersbank met als opmerkelijkste wapenfeit de dubbelslag tijdens seizoen 2014/2015, m.n. het winnen van de landstitel én de Beker van België, waardoor het team tevens werd uitgeroepen als Sportteam van het jaar op het Deurnese SportGala. 

Deze beslissing doet uiteraard geen afbreuk aan de kwaliteiten van beide coaches. Het clubbestuur van Antwerp Phantoms wenst beide heren dan ook veel succes in hun verdere carrière als coach.

De komende dagen start het clubbestuur met constructieve gesprekken m.b.t. het invullen van de openstaande functies.

 

2017 03 coaches

Identificatiedocumenten zijn vereist om bij te wonen

U moet uw identiteitsbewijs meenemen om onze sportevenementen bij te wonen. Onze spellen zijn open voor alle leeftijdsgroepen, maar er is een volwassen gebied op het statdium dat alcohol serveert. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om tickets te kopen in deze sectie. We zijn ons ervan bewust dat het probleem van de valse ID steeds wijder verbreid raakt. Minderjarige fans van ons team kopen namaak-ID's van online websites om alcohol te kunnen drinken. Dit is ten strengste verboden en zal volgens de wet vervolgd worden. We hebben een toegewijd beveiligingspersoneel om valse identiteitskaarten op te sporen. Join Evolved Club!