×

Fout

[OSYouTube] Alledia framework not found

Zwaar wedstrijdweekend

...levert Antwerp Phantoms een punt op

Het lijkt wel of er een vloek rust op het team van Coach Van Beveren. Voor de vierde keer reeds speelt Antwerp Phantoms een sterke wedstrijd die eindigt in een gelijkspel, maar in de verlengingen moeten de Antwerpenaren echter de duimen leggen. Zaterdag 10 december speelde blauw/geel op verplaatsing in Luik tegen Bulldogs. De Antwerpenaren lukken erin om een 3-0 achterstand weg te werken en op gelijke tred te komen met Bulldogs. Lukasz Bartak slaagt er opnieuw in om het team de verlenging in te slepen, maar dan doemt het spook van de Overtime op en laat Phantoms de wedstrijd wegglippen.
Eindscore: 8-7 (4-1; 3-4; 0-2 & 1-0 OT) met doelpunten van Oerlemans, Bartek, Van den Bogaert, Bartak (hattrick) & De Herdt.

Zondag speelde Phantoms dan op eigen Ruggeveldse ijs. De zware wedstrijd tegen Luik nog in de benen traden de Antwerpenaren in het krijt tegen Hijs Hokij Den Haag, de leider in de B-poule van de BeNeLiga. De Hagenaren waren duidelijk een maatje te sterk voor blauw/geel dat na enkele gemiste doelkansen zijn meerdere erkende in een overheersend Den Haag.
Een pluim evenwel voor back-up goalie Bruce Hallewaert die in de derde periode Arthur Legrand afloste en zich slechts één keer liet verschalken door de Nederlanders. Bartak redde uiteindelijk nog de eer en veegde  met een mooi solodoelpunt de nul van het scorebord.
Eindscore: 1-9 (0-3; 0-5; 1-1).

Lagere reeksen & jeugd

U16 verloor in Mechelen met 12-2 tegen Sharks.

DIV3 won in Herentals met 5-13 tegen HYC New Stars

Schaatssessie ‘Deurne Wintert’ Groot Succes!

Op Zaterdag 10 december ging traditiegetrouw – reeds voor de derde keer – de schaatssessie van ‘Deurne Wintert’ door op ijsbaan Ruggeveld, thuishaven van ijshockeyclub Antwerp Phantoms. Net zoals de vorige edities leverde de ijshockeyclub opnieuw een schare van enthousiaste vrijwilligers om de schaatsverhuur te bemannen.

Enkele cijfers

De drie achtereenvolgende schaatssessies waren telkens volzet, m.n. het voor de veiligheidsnormen toelaatbare maximaal aantal deelnemers van 290 werd telkens bereikt. Voor de laatste sessie, de ‘Discobeurt’ met DJ Yves Deruyter, moesten er trouwens een heleboel mensen worden teleurgesteld … In totaal werden er door de Phantoms medewerkers zo’n 1.000 paar (nieuwe) schaatsen verhuurd! Ook in de ‘Clubhouse’ van Antwerp Phantoms was het ‘vollenbak’, want ook daar kon je genieten van de ‘tunes’ van de bekende DJ. Kortom, een fantastische sfeer om de winter echt te beginnen!