×

Fout

[OSYouTube] Alledia framework not found

Antwerp Phantoms strandt eervol

...in halve finale Beker van België

Afgelopen weekend werden de halve finales voor de Beker van België afgerond. De tegenstander van Antwerp Phantoms was Liège Bulldogs. Zaterdag speelden de Antwerpenaren in de Vurige Stede en gaven een voorsprong uit hand om nipt te verliezen met 5-4, met doelpunten van De Winter (hattrick) en Ziarny. Zondag werd de terugwedstrijd dan gespeeld op het Ruggeveldse ijs. Een trefzeker Luik scoorde reeds binnen de eerste minuut, met een aansluitend doelpunt amper een minuut later.
De ‘Hel van Deurne’ voor de Luikenaars was ver te bespeuren. Phantoms herpakte zich echter vrij snel en aan het einde van de eerste periode stond er een gelijke 2-2 score op het bord. De Antwerpenaren drukten stilaan, maar zeker hun stempel op de wedstrijd en liepen uit tot 4-2. Maar in de laatste minuten lukten de Bulldogs erin om terug gelijk te komen (4-4) en de wedstrijd in de verlengingen te duwen. Opnieuw bleek de verlenging de achilleshiel van de Antwerpenaren want na amper één minuut knalde Luik de puck in de Antwerpse netten. De derde keer op rij dat Phantoms wordt genekt in de verlenging.
Eindscore: 4-5 OT (2-2, 1-0, 1-2, 0-1) met doelpunten van Bartak (2), Van den Bogaert & Oerlemans.

“Da’s een zeer zure appel”, aldus coach Van Beveren. “Zowel gisteren als vandaag spelen we een sterke wedstrijd, is er een ongelofelijke inzet van alle spelers en verliezen we nipt de wedstrijd na een thriller van formaat. De Bekerfinale was evenwel een eerste doelstelling, die ligt nu achter ons. Da’s nu eenmaal sport. We blijven niet bij de pakken zitten en gaan ons vanaf morgen focussen op het halen van de play-offs in de BeNeLiga. Het seizoen is nog lang niet gedaan.”

Lagere Reeksen & Jeugd

U12 verliest thuis met 3-8 van Liège Bulldogs.
U14 wint thuis met 12-3 van Limburg One Hasselt
DIV1 verliest in Beaufort (LUX) met 8-1 van IHCBE.
DIV3 wint in Maaseik met 2-11 van Moose. 
DIV REC wint thuis een vriendschappelijke wedstrijd met 11-4 van Turnhout Yellow Ducks.

De Sint op bezoek!

Traditioneel mochten we voorbije zaterdag hoog bezoek verwelkomen op onze ijsbaan.

Sinterklaas en z'n zwarte pieten kwamen onverwachts langs tijdens een jeugdtraining
...en zagen dat het goed was. Het vervolg laat zich al raden
...een feestje met een hoop brave kinderen, kunstschaatsters en ijshockeyspelers samen aan de feesttafel!