×

Fout

[OSYouTube] Alledia framework not found

ELITE nog steeds op zoek...

...naar eerste overwinning in BVB

Het wil maar niet lukken voor het fanionteam van Antwerp Phantoms.
De jongens van coaching duo Van Beveren en Van de Locht zijn nog steeds op zoek naar een eerste overwinning in de campagne voor de Beker van België. Zaterdag speelden de Antwerpenaren op verplaatsing in Luik tegen Liège Bulldogs. Het werd een heuse pandoering, vooral dan in de tweede periode. Geel/blauw vertoefde bovendien te regelmatig in de strafbank om doeltreffend te zijn.
Eindscore: 9-1 (2-0; 5-1; 2-0) met een doelpunt van De Winter.

 

Zondag speelde Phantoms dan thuis, opnieuw tegen het team uit de Vurige Stede. Er stond zowaar een ander team op het ijs dat gelijke tred hield met de Luikenaars, maar de gekregen doelkansen niet verzilverde, waar Bulldogs dat wel deed. Eindscore: 1-4 (1-2; 0-1; 0-1) met een doelpunt van Bartak.
“Zaterdag was een wedstrijd om snel te vergeten”, aldus coach Van Beveren. “Iedereen raakte gefrustreerd want ontaardde in een heleboel strafminuten. Vandaag zag ik voor de eerste keer terug het team van onze voorbereidingen: hard werkend. We hebben deze wedstrijd evenwel verloren, maar ik denk dat er een kentering is. We zitten in een dal, maar we geraken er wel uit.”

Lagere afdelingen

Team Divisie 3 speelde vrijdag uit in Charleroi en won met 6-12 van Red Roosters.

Team Divisie 1 speelde zaterdag thuis tegen Leuven Chiefs en moest de duimen leggen met een 1-5 nederlaag.

Team Divisie Recreanten speelde op verplaatsing in Mechelen 5-5 gelijk tegen Sharks B.

Jeugdafdelingen

Team U16 verloor op Ruggeveld met 1-3 van Liège Bulldogs.

Team U14 verloor in Mechelen met 6-1 van Sharks.