×

Fout

[OSYouTube] Alledia framework not found

ELITE mist ‘chemistry’...

...jeugd en lagere reeksen presteren sterk.

Ook in de tweede wedstrijd voor de Beker van België, ditmaal tegen HYC Herentals, kon het fanionteam van Antwerp Phantoms niet overtuigen.
Alhoewel er de eerste periode een efficiënt en doeltreffend team op het Ruggeveldse ijs stond en de wedstrijd een evenwichtig scoreverloop kende, lieten de Antwerpenaren het vooral in de tweede periode afweten door een opeenstapeling van fouten in de verdediging. Bovendien bleven enkele rechtmatige doelkansen onbenut tot frustratie van coaches Van Beveren en Van De Locht.

“In de eerste periode spelen we constant in het aanvalsvak van HYC, maar vanaf de tweede periode lijken we net een ander team”, stelt Coach Van Beveren. “De tegenstander kan veel te gemakkelijk doelpunten tegen ons scoren. Ik mis nog de juiste ‘chemistry ‘ in de ploeg en dat moet snel veranderen. Volgend weekend spelen we tweemaal tegen Liège Bulldogs, dan moeten we een verschil kunnen maken, zoniet komen we voor de Beker in de problemen. Ik blijf het evenwel positief bekijken, ook al hebben we reeds twee spelers op de gekwetstenlijst staan.”

Eindscore: 3-8 (2-2; 1-4; 0-2), doelpunten voor Phantoms: Van Noten (2) & Bartak.

Lagere reeksen & jeugd

In tegenstelling tot de mindere prestaties van het Eliteteam, zetten de teams in de jeugd- en lagere reeksen met wisselend succes enkele mooie prestaties neer.

Het team in Divisie 1 speelde zondag op verplaatsing in Charleroi tegen Red Roosters en verloor nipt met 4-3 van de Carollingers.
Het team in Divisie 3 ging vrijdag in Herentals overtuigend winnen met 2-11 tegen HYC Future Stars.
In de jeugdreeksen speelde Team U12 zaterdag thuis 8-8 gelijk tegen Leuven Chiefs.
Onze U14 in actie...

Team U14 speelde zondag ook op Ruggeveld en won met 8-2 tegen HYC Herentals.
Team U16 speelde zondag uit tegen Liège Bulldogs. Het werd 6-3 voor de thuisploeg.
Team U19 reisde zaterdag af naar Leuven en won er met 3-10 tegen Leuven Chiefs Black.