Antwerp Pride - 12/08/2017

Op vraag van onze schepen van sport Ludo Van Campenhout hebben we als erkende Antwerpse sportclub toegezegd om samen met andere topclubs van de Stad met een delegatie deel te nemen aan de tiende editie van de Antwerp Pride, en in het bijzonder aan de Parade op zaterdag 12 augustus.

Het bestuur heeft positief op de vraag van onze sportschepen geantwoord gezien er in de (top)sport zeker nog heel wat potentieel is om diversiteit en exclusiviteit een breed maatschappelijk draagvlak te geven.
Zoals je weet, wil Antwerp Phantoms een inclusieve sportclub te zijn, waar iedereen welkom is om de beste sport ter wereld te kunnen beoefenen. Daarom zouden we graag een delegatie willen samenstellen om in grote getallen aanwezig te zijn op deze Antwerp Pride. 
Onze aanwezigheid zal voor de club tevens een win-win situatie zijn, gezien de grote mediabelangstelling is dit tevens een manier om opnieuw positief met onze clubkleuren in de kijker te komen. 

2017 antwerppride2017

Gelieve uw aanwezigheid aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Siegfried Van den Bosch zal alles opvolgen en coördineren.
Alvast bedankt voor jullie bereidwillige medewerking.