RBIHF Coaches-opleiding

Voor de geïnteresseerden, de jaarlijkse coaching cursus van de KBIJF gaat door op 9 & 10 september in Turnhout.
Interesse... stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info.

De jaarlijkse RBIHF Coaches-opleiding gaat deze keer door op & rond de ijsbaan in Turnhout en wel op zaterdag 09 en zondag 10 september (telkens van 08u30 tot 17u).
In 2012 startte de KBIJF met zijn certificatieprogramma voor coaches met als doel dat alle coaches de verplichtte certificatie kunnen behalen. Alle coaches die teams in de "Competition Leagues" (U14 tot en met senioren teams) begeleiden, moeten beschikken over een Level 2 certificaat en hun assistent coaches minstens over een Level 1 certificaat.
Voor de "Promo-Leagues" (U8, U10, U12) is een LTP vereist voor de coaches.
Er kan ingeschreven worden voor volgende cursussen:
1. Learn To Play (LTP)
2. Coach Level 1
3. Coach Level 2
RBIHF leden kunnen inschrijven voor de cursus door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deelnameprijs is 140,00 EUR en over te schrijven op rekening van de RBIHF - KBC Bank IBAN: BE06 4250 1003 2122 - BICC: KRED BE BB
Graag met vermelding van naam + cursus die je volgt (LTP / Level 1 / Level 2)
Inschrijvingen dienen wel uiterlijk voor 01 september te gebeuren!
Deelnemers aan de Coach cursussen moeten schaatsen en helm meebrengen & dragen.
Later in het seizoen zullen de hercertifiëringen wederom plaatsvinden, normaliter eind november ’17 en eind maart ’18; waarbij alle coaches om de 2 jaar een bijscholing kunnen volgen om hun certificaat te verlengen.