‘Deurne Wintert’ Groot Succes!

Op Zaterdag 10 december ging traditiegetrouw – reeds voor de derde keer – de schaatssessie van ‘Deurne Wintert’ door op ijsbaan Ruggeveld, thuishaven van ijshockeyclub Antwerp Phantoms. Net zoals de vorige edities leverde de ijshockeyclub opnieuw een schare van enthousiaste vrijwilligers om de schaatsverhuur te bemannen.

Enkele cijfers

De drie achtereenvolgende schaatssessies waren telkens volzet, m.n. het voor de veiligheidsnormen toelaatbare maximaal aantal deelnemers van 290 werd telkens bereikt. Voor de laatste sessie, de ‘Discobeurt’ met DJ Yves Deruyter, moesten er trouwens een heleboel mensen worden teleurgesteld …

In totaal werden er door de Phantoms medewerkers zo’n 1.000 paar (nieuwe) schaatsen verhuurd!

Ook in de ‘Clubhouse’ van Antwerp Phantoms was het ‘vollenbak’, want ook daar kon je genieten van de ‘tunes’ van de bekende DJ. Kortom, een fantastische sfeer om de winter echt te beginnen!

Het bestuur van ijshockeyclub Antwerp Phantoms zijn dan ook erkentelijk voor de fenomenale inzet van de Phantoms vrijwilligers van die dag. Immers, ere wie ere toekomt! Bedankt Nastja, Amber, Tina, Martine, Walter van de schaatsverhuur, Jeroen van de deurcontrole; Rik, Nancy, Tex en Stijn, van de Clubhouse. Puik werk!